Protest la sediul Primăriei Capitalei împotriva desființării Centrului de Protecție a Plantelor.

Primaria capitalei
Sursa foto: administratie.ro

Sindicalişti din administraţia publică organizează, miercuri, la sediul Primăriei Bucureşti, o acţiune de pichetare, protestul având ca motiv promovarea unui proiect de hotărâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) care vizează încetarea activităţii Centrului de Protecţie a Plantelor. O acţiune similară a mai avut loc la începutul acestei luni, din acelaşi motiv.

La pichetarea programată miercuri, pe trotuarul de vis-a-vis de Primăria Municipiului Bucureşti, sunt aşteptaţi să participe aproximativ 2.000 de sindicalişti, membri ai Sindicatului Forum din administraţia publică Bucureşti, afiliat la Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA). Acţiunea de protest este programată în intervalul orar 10:00 – 12:00.

Motivul principal al acţiunii de protest îl constituie promovarea de către Primăria Capitalei a unui proiect care vizează încetarea activităţii Centrului de Protecţie a Plantelor Bucureşti, măsură ce are ca urmare disponibilizarea tuturor salariaţilor, majoritatea membri ai Sindicatului Forum.

O acţiune de pichetare care a avut acelaşi motiv a avut loc, tot la sediul Primăriei Capitalei, în 3 octombrie.

 

 

Citeste mai mutl AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: