Judecătoarea Ana Maria Chirilă se plimba prin Rădăuţi la brațul unui inculpat

ana maria chirila judecatoare
foto: facebook

Martorul denunțător, care i-ar fi dat 30.000 de euro prietenului judecătoarei Ana Maria Chirilă, a declarat că aceasta nu se ferea să se afișeze la brațul unui inculpat prin oraşul Rădăuţi.

„Curtea reţine declaratia martorului denuntator, care a sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că, pentru soluționarea favorabilă a unui dosar aflat pe rolul Tribunalului Suceava, având ca obiect săvarşirea de către numitul… a unei infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere, i-a remis numitului Cotoară Ciprian suma de 30.000 de euro la Restaurantul.., restaurant unde acesta din urmă i-a prezentat-o pe doamna judecător ,,Ana”, cu care susţinea că se afia într-o relație apropiată. Cu privire la magistratul judecător, numitul… a declarat că este utilizatoarea unui autoturism Fiat 500 şi judecă cauza privind pe… şi… (,,cumătrul doamnei judecător şi d-l Cotoară Ciprian”).

„Cu privire la judecător, martorul denunţător a precizat că, în orasul Rădăuți, este cunoscută relaţia acesteia cu…, fiind văzuți de mai multe ori impreuna la evenimente private (,,botezul copilului lui…., coinculpat din dosarul lui…) Acesta a mai precizat că judecatoarea a solutionat dosarul nr .. în care au fost cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc prietenii lui Cotoară Ciprian şi alte persoane din anturajul lui, că a botezat impreună cu inculpatul Cotoată Ciprian copilul unuia dintre inculpaţii din dosar.., iar în luna decembrie 2021 sau ianuarie 2022 şi-a achiziționat un autoturism marca…”, se arată în motivarea hotărârii de arestare preventivă.

Citeşte mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: