Noi restricții pregătite pentru jocurile de noroc. Localitățile în care vor fi interzise

jocurile de noroc
Sursa foto: Pexels

Interzicerea jocurilor de noroc în localități cu mai puțin de 15.000 de locutori este unul dintre amendamentele propuse de către putere la un proiect legislativ care prevede scoaterea sălilor de jocuri de noroc la periferia localităților, au declarat surse oficiale.

Recent, Senatul a votat proiectul respectiv, semnat de 88 de parlamentari PSD și care prevede că sălile de jocuri pot fi amplasate la cel mult 50 m de limita teritorială a orașului/municipiului ori comunei, inclusiv a municipiului București. În plus, licența de organizare a jocurilor de noroc se acordă în funcție de numărul de locuitori, dovedit prin adeverință eliberată de autoritatea administrației publice locale, astfel încât să existe cel mult un punct de lucru la 20.000 de locuitori.

Acum, pentru dezbaterea de la Camera Deputaților, reprezentanții puterii au depus o serie de amendamente, cu noi restricții, dar și cu unele excepții.

”Jocurile noroc, săliler de păcănele vor fi interzise complet în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori”, au precizat sursele citate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: