Războiul Israel-Hamas: Atacuri aeriene şi tiruri de artilerie în nordul Fâşiei Gaza

Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Nordul Fâşiei Gaza a fost vizat în noaptea de duminică spre luni de raiduri aeriene intense şi tiruri de artilerie, au anunţat autorităţile palestiniene, în timp ce trupele israeliene şi-au intensificat operaţiunile terestre cu sprijinul tancurilor, în pofida apelurilor internaţionale tot mai numeroase pentru protecţia civililor, relatează Reuters şi AFP.

Potrivit presei palestiniene, atacurile aeriene israeliene au vizat zone din apropierea spitalelor Chifa şi Al Qouds, în timp ce între luptători palestinieni şi soldaţi israelieni au avut loc ciocniri într-o zonă de frontieră la est de oraşul Khan Younès, în sudul Fâşiei Gaza.

Luni dimineaţă nu a existat niciun comentariu din partea armatei israeliene sau a Hamas. Cu câteva ore mai devreme, Israelul a difuzat imagini cu tancuri desfăşurate la vest de enclava palestiniană, anticipând o posibilă operaţiune de încercuire a principalului oraş din Fâşia Gaza, în timp ce, la sfârşitul săptămânii, guvernul israelian a ordonat o intensificare a incursiunilor terestre de-a lungul frontierei estice.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: