Mircea Coşea, despre scumpirile care îi aşteaptă pe români, în urma războiului din Israel

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Războiul din Orientul Mijlociu destabilizează economia la nivel mondial. Profesorul Mircea Coşea, expert în macroeconomie, a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre efectele economice ale conflictului din Israel.

Sunt anunţuri cu creşterea de preţuri la carburanţi, dar şi pe piaţa imobiliară. Profesorul Mircea Coşea, expert în macroeconomie, a avut o intervenţia în direct la Antena 3 CNN în care a făcut o analiză a efectelor războiului pe plan economic.

„Până acum câteva zile, criza era evidentă, din punct de vedere al violenţelor, al războiului. Acum, criza s-a accentuat, pentru că există o instabilitate evidentă politică în Israel. Există o poziţie care nu mai este de acord cu ce se întâmplă la nivelul Guvernului, deci este şi mai grav.

Două lucruri sunt importante, după părerea mea. Preţul la carburant va creşte. Va creşte, asta e sigur. Întotdeauna este indicatorul cel mai sensibil la astfel de probleme. Va creşte la benzină, la motorină. Problema care cred eu că va deranja este problema gazului”, a spus expertul în macroeconomie, Mircea Coşea.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: