Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo, după ce Leo Messi a câștigat cel de-al 8-lea Balon de Aur

Cristiano Ronaldo
Sursa foto: X / Cristiano Ronaldo

Lionel Messi a fost marele câștigător al galei Balonului de Aur 2023, astfel că a obținut pentru a opta oară cel mai prestigios trofeu individual din fotbal. 

La scurt timp după, campionul mondial nu și-a uitat marele rival, Cristiano Ronaldo (38 de ani), despre care a spus că l-a ajutat să se mențină la cel mai înalt nivel prin competivitatea sa ieșită din comun. De cealaltă parte, portughezul pare că nu a fost de acord cu triumful argentinianului.

Cristiano Ronaldo, reacție sugestivă pe internet, după ce Leo Messi a cucerit al 8-lea Balon de Aur

CR7, lăsat pentru prima dată în afara listei finaliștilor după 20 de ani, a apreciat și a lăsat în comentarii 4 emoji-uri cu o față care râde cu lacrimi, la un clip de pe Instagram, în care jurnalistul Tomas Roncero contestă faptul că Messi a câștigat.

Jurnalistul spaniol de la AS, ziarul de casă al lui Real Madrid, spune în filmare că Messi nu a meritat decât cinci din cele opt Baloane de Aur.

Roncero a afirmat și că e adevărat că starul lui Inter Miami a câștigat Cupa Mondială, dar a făcut-o grație penalty-urilor primite de Argentina de-a lungul turneului, iar Haaland, locul 2, a fost golgheter în toate competițiile.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: