EXCLUSIV Lider important al PDL reacționează față de situația din PNL și dezvăluie care este miza reală a scandalului

Decizia Tribunalului București de a respinge forma noului statut al PNL, în urma căreia partidul ar putea să fie obligat să reia procedura de alegere a președintelui și respectiv a conducerii liberalilor, a stârnit o serie de reacții în rândul politicienilor din România.

Unul din cei mai importanți și influenți lideri ai PDL, Cezar Preda, a oferit marți o declarație în exclusivitate pentru PSnews.ro, în care explică, din punctul său de vedere, care este situația de facto din PNL, după decizia Tribunalului București.

”Nu putem vorbi de o nulitate a deciziilor luate de PNL. Fiecare citește acum printre rânduri cum îi convine. Nu afectează în niciun fel candidatura lui Iohannis, nici președinția partidului, nici fuziunea cu PDL, acele chestiuni pe care Tribunalul le-a considerat ilegale. Sunt aspecte care vor fi clarificate pe de o parte pe contestație că nu este o decizie definitivă și pe de altă parte prin interpretarea corectă, pe viitor, a acestei decizii. Lucrurile sunt la cald în acest moment”, a comentat liderul PDL.

”Decizia Tribunalului vine mânușă pentru Victor Ponta. Discuția și agenda publică o să fie distrasă de la o gafă a lui Victor Ponta. Pentru că a comparat perioada în care România a intrat în NATO și UE cu nazismul, Ponta trebuia să plece din funcție și să nu mai candideze. Este cea mai mare gafă făcută în ultimii 25 de ani de un politicieni. Lui îi convine să citească printre rânduri această chestiune. ”, a mai adăugat Cezar Preda.

”Din discuțiile care au avut loc astăzi în alianță vă spun că PNL și PDL nu au absolut nicio problemă, Klaus Iohannis nu are absolut nici o problemă”, a conchis liderul PDL în intervenția pentru PSnews.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL