Cazul Cherecheș. Ciutacu: „De aici trebuie să pornim!”

Victor Ciutacu - Puterea Stirilor

Invitat joi în emisiunea Puterea Știrilor moderatorul TV Victor Ciutacu a încercat să deslușească „ițele” celui mai recent scandal care a inflamat scena politică românească: flagrantul DNA în cazul primarului din Baia Mare.

„Eu n-am înțeles nimic din acest scandal, să fiu foarte sincer cu tine. Și n-am înțeles din mai multe motive. n-am înțeles de ce trebuia să rezolve soacra domnului Cherecheș, fie și în și virtutea unei relații de rudenie pe care ar fi avut-o sau nu. Mai nou aflu că Cherecheș ar fi neam cu judecătoarea, și nu soacra. Dar în fine, chiar și dacă era așa, de ce ar fi trebuit să rezolve soacra domnului Cherecheș un astfel de caz?

N-am înțeles dacă dl. Cherecheș, conform spuselor dumnealui nu e implicat, dar n-am înțeles dacă e sau nu implicat în toată povestea asta. Și nu în ultimul rând, n-am înțeles de ce dosarul acesta, după 8 ani de la trimiterea în judecată nu beneficiază de o sentință. Iar suntem cu povestea aia pe care ne-o tot flutură reprezentanții statului de drept se apucă prescripția. Băi, băieți, dar voi ce ați făcut? Se apropie prescripția, dar voi ce ați făcut 8 ani până să se apropie prescripția? Că de aici trebuie să pornim”, a declarat moderatorul TV Victor Ciutacu, în direct la emisiunea Puterea Știrilor.

„Am încercat să pun mai multe întrebări aseară, dar nu mi-a ieșit. Eu eram obișnuit cu dialogul, dar era de nestăvilit aseară domnul Cherecheș. N-am înțeles, deci a încercat soacra să-l salveze împotriva voinței domniei sale. E una dintre neînțelegerile mele. Reacția lui Cherecheș de aseară mi s-a părut bizară. Mi s-a părut extrem de tulburat(…) Monologul lui, din punctul meu de vedere, a fost halucinant, și am încercat să lungesc cât a fost posibil. Am ajuns până la sfârșitul emisiei tocmai din încercarea de a reușit să aflu, totuși, ceva. N-am aflat nimic decât faptul că omul are un diferend cu soacra-sa, că dacă nevasta dacă e și ea băgată o lasă, chiar dacă e însărcinată.”, a mai spus Victor Ciutacu.

Explicații contradictorii

Delir total al primarului Cherecheș la România TV în emisiunea lui Victor Ciutacu. Primarul din Baia Mare a reacționat miercuri seară după ce soacra sa a fost prinsă în flagrant în timp ce dădea o mită de 50.000 de euro pentru a-l scăpa de închisoare. Ce a declarat primarul:

„Mă simt ca un vițel la poarta nouă, încă sunt la birou și nu înțeleg despre ce e vorba, decât ceea ce-mi spunea tata, Dumnezeul să-l ierte, că mâine se împlinesc 22 de ani de când mă privește de sus, respectiv „Cum te f#te soacra, nu te … nimeni”. Am vorbit 10 secunde cu nevasta mea și aștept acum să-mi dea niște explicații. Pentru mine familia înseamnă, cel puțin până acum câteva luni, înseamnă mama, că trăiește, tata că mi-l imaginez și de câteva luni nevasta mea. În rest alții să se descurce.

M-am trezit într-un film în care joc rolul de Pluto într-o scenetă cu Tom și Jerry, adică cineva se întâlnește într-o piață în Târgu Mureș, că părinții soției mele sunt din zonă și negociau într-un fel un dosar penal. Din câte mi-a spus avocatul negociau pe o prăjitură, o promisiune paradoxal, vă rog să mă credeți! Tu soacră, sau ce ești tu, să promiți 50.000 de euro? Pentru cine? Pentru un dosar care e de 8 ani în instanță, care e super mediatizat, un dosar care în faza finală se aplică un control judiciar cu interdicția de a părăsi țara pe care am înțeles-o că așa trebuie să fie, am înțeles, mi-am asumat. Mama soţiei mele să stea o sută de ani în închisoare dacă a făcut ceva greşit…”, a declarat Cătălin Cherecheş în exclusivitate la Punctul Culminant.

„Vă spun un lucru, daca sotia mea m-a mintit, mi-a ascuns lucruri indiferent din ce motiv, ea sau mama ei sa imi faca bine, in secunda doi, Chereches devine cel mai ravnit burlac al Romaniei”,  a mai spus Cherecheş.

Cătălin Cherecheş: „Soţia mea e însărcinată, avea programare la medic”

„Vreau atât s-o întreb pe doamna asta care este mama soției mele, cum a ajuns ea la această persoană? Aștept ca vițelul la poarta nouă la birou să iasă nevasta mea să-mi dea niște explicații. Din câte știu de la soția mea, la ora 12 a fost la mormântul bunicilor mei cu mama, la ora 13 a plecat la Cluj că avea programare la medic fiind însărcinată și chiar i-am spus să mai stea 2 ore la birou și să plecăm amândoi și mi-a zis că pleacă pentru că vin părinții ei și s-au întâlnit la mall. Acolo au venit doi ofițeri să-i facă percheziție, nu au găsit nimic în mașină și s-a trezit că mama ei avea întâlnire cu o rudă a doamnei judecător. Paradoxal în secunda doi, mă trezesc cu sugestii de la avocați speciali că trebuie să fac urgent cerere de refuzare a judecătoarei respective. Păi de ce s-o refuz? Dacă doamna respectivă a făcut acest gen de onestitate și legalitate”, a mai declarat Cătălin Cherecheș,  la RomâniaTV.

Cătălin Cherecheş a dat de înțeles la un moment dat că soția lui și părinții acesteia ar fi de altă religie, povestind cum a participat într-o hală la o slujbă ”neobișnuită” şi şi-a încheiat delirul spunând că el va face pușcărie pentru ”LCM” (lovituri cauzatoare de moarte – n.r.) referindu-se la soacra lui. Mai mult, Cătălin Cherecheş şi-a ameninţat soţia cu divorţul, declarând că va deveni burlac dacă se dovedeşte că aceasta este implicată.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: