Restricții temporare de trafic în Municipiul București, pe Aviatorilor

trafic

În vederea amenajării benzii BUS pe Bd. Aviatorilor, dinspre Bd. Mircea Eliade către Piața Charles de Gaulle, de către Primăria Municipiului București, au fost instituite restricții de circulație pe banda III a Bd. Avatorilor la intrarea în Piața Charles de Gaulle.

Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri.

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat cu ceva timp în urmă începerea lucrărilor de amenajare pentru un nou traseu cu bandă unică destinat transportului public, de la Piaţa Presei la Piaţa Victoriei.

image

”Avem o veste bună pentru călătorii noștri: STB va circula mai rapid pe relația Nord – Centru! Cu suport instituțional din partea Primăriei Capitalei, care a avizat reconfigurarea circulației pe traseul Piața Presei – Regele Mihai I – Bd. Kiseleff – Piața Victoriei, STB va beneficia de o nouă bandă unică, destinată autobuzelor. Călătoria de la Nord spre Centru se va face RAPID – cu ajutorul benzilor unice, confortabil- datorită noilor autobuze electrice pe care le vom introduce în circulație, dar și accesibil – datorită tarifului, precum și poziționării stațiilor”, a declarat directorul deneral al Societății de Transport București (STB) S.A., Daniel Istrate.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: