3.000 lei primă de Crăciun. Cine sunt românii care o primesc și unde lucrează

Craciun
Sursa foto: cpam.md

Este austeritate anunţată oficial de Guvern, dar sărbătorile de iarnă sunt sfinte pentru angajaţii români. La CE Oltenia, conform contractului colectiv de muncă, prima de anul acesta va fi de 3.000 de lei.

Este austeritate anunţată oficial de Guvern, dar sărbătorile de iarnă sunt sfinte pentru angajaţii români. La CE Oltenia, conform contractului colectiv de muncă, prima de anul acesta va fi de 3.000 de lei. Prima de Crăciun de la Complexul Energetic Oltenia ar putea fi trebui trecută în salariu pentru a putea fi acordată, potrivit unor reprezentanți sindicali din compania energetică.

Se fac estimări cu privire la veniturile pe care le vor avea angajații din Complexul Energetic Oltenia până la finalul anului. 3.000 lei prima de Crăciun. Cine sunt românii care o primesc și unde lucrează Măsurile de austeritate își vor pune amprenta și asupra unora dintre bonusurile încasate de mineri și energeticieni. Deocamdată, se fac evaluări din partea administrației cu privire la cine va pierde la câștigurile salariale. Se au în vedere sporurile, primele și alte bonusuri.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: