EXCLUSIV FOTO – Klaus Iohannis – ”generalul tăcut”, huiduit de ”simpatizanți”

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, se prezintă drept candidatul care vrea mai puțin spectacol, mai puțină gălăgie, mai puțină teleguvernare și mai mult aplecare și discuții directe cu oamenii.

Cu privire la relația cu media deja ne-am lămurit. Iohannis gafează la fiecare ieșire publică, nu ratează nimic. În plus, lipsa de spontaneitate și incapacitatea evidentă de a comunică, de a transmite coerent o idee, sunt adevărate obstacole în evoluția politică a lui Iohannis.

”Generalul care comunica cel mai bine prin tăcere”, după cum îl caracterizează, la limita ridicolului, însuși Ludovic Orban, pare să aibă serioase probleme și în interacțiunea cu oameni de rând. În emisiuni televizate sau în dezbateri politice, Iohannis a dovedit că este un gafeur prin excelență. Pe holurile de Parlament, de cele mai multe ori când îi zărește pe ziariști, Iohannis o ia la fugă, la propriu, iar purtătorul de cuvânt, Alina Gorghiu, știe de fiecare dată că are misiune să intre în dispozitiv. Vorbim doar de ”generalul” Klaus Iohannis, cel pentru care merită să ne sacrificăm cu toții, după cum îndeamnă Ludovic Orban.

Situația devine cu adevărat critică pentru PNL și PDL, având în vedere că vizitele lui Iohannis în teritoriu sunt deja presărate cu primiri ostile, la care prezidențiabilul PNL răspunde în stilul său și anume fuge și îi evită pe oameni sau apelează la ajutorul aghiotanților și astfel să evite confruntările cu oamenii.

Pozele pe care le puteți vedea mai jos dovedesc  că Iohannis este incapabil să dialogheze cu un cetățean nemulțumit. Dar când vor fi mai mulți, să zicem câteva sute?

Deputatul Mircea Roșca, cel care l-a găzduit pe Klaus Iohannis, în vizita din județul Prahova, a dovedit că este în stare să se sacrifice pentru ”generalul partidului”, după cum cu câteva ore înainte, Orban le cerea membrilor PNL. Acționând ca un adevărat SPP-ist, după cum putem vedea în aceste fotografii, Mircea Roșca probabil și-a asigurat un loc călduț lângă Iohannis, după ce ani buni l-a slujit pe Crin Antonescu.

Urmăriți colajul de fotografii de mai jos și succesiunea evenimentelor

Klaus Iohannis coboară din mașină și se întâlnește cu un alegător

iohannis1

Klaus Iohannis discută cu cetățeanul care l-a abordat

iohannis2

Gheorghe Falcă și Mircea Roșca simt că cetățeanul nu este tocmai unul din simpatizanții lui Klaus Iohannis și devin îngrijorați. Mircea Roșca devine SPP-istul lui Iohannis și îl ”extrage” pe Iohannis din discuția cu cetățeanul furios

iohannis4

Cetățeanul nemulțumit de Iohannis strigă cu putere după cu ”generalul” Iohannis: HUOOO!

 iohannis5

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: