Mohammad Murad, Ilan Laufer și fiica lui Corneliu Vadim Tudor s-au înscris în AUR

Sursa: Facebook

Omul de afaceri Muhammad Murad s-a înscris în AUR, acesta participând la conferinţa de presă săptămânală a formaţiunii. Alături de el s-au mai înscris în AUR antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, Ilan Laufer, Sorin Ilieşiu. Deputaţii care şi-au anunţat în urmă cu o zi intrarea în AUR sunt Florică Ică Calotă, Daniel Florea şi Dumitru-Viorel Focşa. De asemenea, au mai intrat în partid senatorii Ovidiu-Iosif Florean, Călin Gheorghe Mătieş şi Vasilică Potecă.

Personalităţile care au fost prezente la conferinţa AUR şi şi-au anunţat intrarea în partid sunt Mohamad Murad, Sorin Constantinescu, Lidia Vadim Tudor şi Sorin Ilieşiu.

Mohammad Murad a fost în 2020 candidat independent, dar susținut de PSD, la funcţia de primar al Mangaliei. Ilan Laufer, cu origini evreiești, a fost ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat în guvernul Mihai Tudose.

Lidia Vadim Tudor a plecat din PRM în 2019 și a încercat ulterior să lanseze altă construcție politică denumită „Partidul Vadimist Român”.

De menționat că tatăl ei avea o părere deosebit de proastă despre noul coleg de partid al Lidiei Tudor. „Mohammad Murad este un mafiot cum se nasc o dată la 100 de ani. Înca zece ca ăștia și nu mai rămâne nimic din țara asta, nu numai din litoral”, spunea Vadim Tudor în 2006.

În urmă cu un an, Murad spunea că are puține lucruri în comun cu George Simion.

„În acest moment nu am nicio înțelegere și proiecte comune cu el. Eu i-am și spus că el are nevoie de conținut, că atitudinea susținătorilor este anti-altcineva, dar nu neapărat pentru ceea ce propune el”, a declarat Murad.

„El a recunoscut foarte bine că suntem diferiti in abordare. Eu am foarte puține lucruri asemanatoare cu dl George Simion ca mesaj. Eu fac constructie, cred in proiecte, solutii. Mesajul dlui George Simion este unul anti-putere, dar nu cu soluții. Si chiar i-am spus: George, trebuie sa gasesti o formula cu proiecte, nu doar anti”, a mai spus omul de afaceri.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: