Iohannis merge sâmbătă în Zanzibar, paradisul turistic din Oceanul Indian. Vizitează Stone Town și casa lui F. Mercury

Sursa foto: Travel Planner

Președintele Klaus Iohannis ajunge în Tanzania, joi, în cadrul turneului său african, scrie presa din această țară transmițând că șeful statului va fi în vizită timp de patru zile și va merge inclusiv în zonele turistice din Zanzibar – Stone Town, partea antică a orașului Zanzibar și casa lui Freddie Mercury.

Klaus Iohannis va fi întâmpinat la aeroport de ministrul de externe tanzanian și o va întâlni și pe președinta Samia Suluhu Hassan, la a cărei invitație face vizita șeful statului român. Președintele României va vizita inclusiv Zanzibarul, o regiune autonomă a Tanzaniei, cunoscută pentru faptul că e o destinație turistică exotică.

Iohannis ajunge în Zanzibar pe 18 noiembrie și va vizita mai multe atracții turistice, inclusiv Stone Town. Stone Town este un oraș cu o importanță istorică și turistică majoră în Africa. Arhitectura din secolul al XIX-lea reflectă diversele influențe care stau la baza culturii swahili – arabe, persane, indiene și europene. Orașul a fost desemnat ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.

Stone Town este principala atracție turistică a Tanzaniei. Tanzania e al doilea stat din turneul african al lui Klaus Iohannis, după Kenya. Urmează Senegal și Capul Verde – o altă destinație preponderent turistică.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: