PSD: „În timp ce românii mureau, Voiculescu, Cîţu şi Mihăilă furau un miliard de euro”

Sursă foto: Facebook

Social-democraţii au precizat că „în timp ce românii mureau, Voiculescu, Cîţu şi Mihăilă furau un miliard de euro a fost costul plătit de români în plină pandemie pentru milioanele de doze de vaccinuri inutile cumpărate de aceşti infractori”. Sursa citată mai spune că a venit vremea ca cei trei să plătească pentru faptele lor, în contextul în care DNA a solicitat Senatului ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Oana Mihăilă.

„În timp ce românii mureau, Voiculescu, Cîţu şi Mihăilă furau un miliard de euro a fost costul plătit de români în plină pandemie pentru milioanele de doze de vaccinuri inutile cumpărate de aceşti infractori. Astăzi, DNA a început urmărirea penală împotriva acestui grup infracţional organizat! Recidivistul Cîţu şi «Magicianul» Voiculescu i-au închis pe români în case ca să poată fura! A venit timpul să plătească pentru faptele lor!”, arată postarea de joi, pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.
DNA solicită, joi, ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Oana Mihăilă, ambii de la USR. Procurorii îi acuză de abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave.

Potrivit procurorilor, la data de 17 iunie 2020, Comisia Europeană a lansat Strategia europeană privind accelerarea dezvoltării, fabricării şi distribuţiei vaccinurilor împotriva COVID-19 prin care propunea o abordare centralizată pentru achiziţia unor opţiuni viabile de vaccinuri şi care a presupus negocierea de către Comisia Europeană a unor acorduri de achiziţie anticipată cu producătorii de vaccinuri în numele statelor membre.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: