Prognoza meteo pentru 1 Decembrie 2023. Vremea în timpul festivităților din aer liber

Sursa foto: seebucharest.ro

Ziua de 1 Decembrie este ziua națională a României și este marcată de festivități în aer liber. Tradiționala paradă militară va avea loc și anul acesta, așa că vremea este un factor important pentru publicul larg care vrea să participe la ceremonie.  

Și alte orașe importante din România au pregătit festivități solemne pentru ziua de 1 Decembrie, iar printre ele se numără Alba Iulia, Brașov sau Timișoara.

1 Decembrie – marcat prin parade militare

Ziua de 1 Decembrie 2023 este una marcată de parade militare cu ocazia Zilei Naționale a României. Vineri vor avea loc mai multe festivități în București și alte orașe din țară.

În Capitală, parada militară începe la ora 11:00 în Piața Arcul de Triumf, iar la defilare vor fi prezenți și militari din cadrul detașamentelor dislocate în țara noastră, dar și din țările contributoare la structurile NATO din România.

Drapelul va fi arborat în toate instituțiile militare din țară, iar Marele Pavoaz se va ridica la bordul navelor maritime și fluviale, a anunțat MApN.

Și la Cluj-Napoca se vor organiza evenimente cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Sărbătorim 105 ani de la Unirea Transilvaniei cu României. În Cluj, evenimentele încep la ora 09:00 și se încheie la ora 20:00.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: