Senat/ Cîţu: Guvernul pe care l-am condus – o performanţă mult mai bună decât cel de astăzi

Sursă foto: Facebook

Senatorul PNL Florin Cîţu a susţinut, miercuri, că performanţa Guvernului pe care l-a condus şi care a luat decizii „doar în conformitate cu legislaţia în vigoare” a fost „mult mai bună” decât a celui de astăzi.

Comisia juridică a Senatului a acordat, miercuri, în unanimitate, un punct de vedere favorabil solicitării DNA referitoare la efectuarea urmăririi penale în cazul fostului premier Florin Cîţu, în prezent senator, acuzat de abuz în serviciu în dosarul vaccinurilor anti-COVID.

Punctul de vedere al Comisiei juridice va intra miercuri în plenul Senatului, care va dezbate şi vota, începând cu ora 12,00, solicitarea DNA în cazul Cîţu.

„Am spus de fiecare dată că mi-am îndeplinit mandatul de premier respectând legislaţia în vigoare. Guvernul de atunci a respectat legislaţia în vigoare. Rezultatele arată acest lucru. (…) Astăzi, când vorbim, avem un deficit de 4,4%. (…) Avem o situaţie nemaivăzută de 30 de ani când premierul dă 80 de hotărâri să scoată bani din Fondul de rezervă.

Vorbim de 25 de miliarde de lei la discreţia premierului daţi din Fondul de rezervă. Dacă vom compara, Guvernul pe care l-am condus a avut o performanţă mult mai bună decât astăzi. (…) Nu mă voi opune anchetei, bineînţeles. Este o anchetă, despre dosar nu pot să discut”, a spus Cîţu, după audierea sa în Comisia juridică.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: