Cele mai puternice firme private integral româneşti din fiecare judeţ şi oamenii de afaceri care le controlează

România

Dedeman, deţinută indirect de fraţii Pavăl, şi Tinmar Energy, controlată de Augustin Oancea, sunt cele mai mari companii private integral româneşti. Cele mai mari cinci firme private integral româneşti din Bucureşti şi din Bacău au avut afaceri nete peste pragul de un miliard de lei în 2022, arată analiza Economica.net.

Fiecare dintre cele mai mari cinci companii private integral româneşti, înregistrate în Bucureşti, a avut afaceri nete peste 1 miliard de lei în 2022: Tinmar Energy, Energy Distribution Services, AD Auto Total, Network One Distribution şi Siepcofar care operează farmaciile Dona, arată analiza Economica.net.

Augustin Oancea controlează a doua cea mai puternică afacere integral românească, reiese din analiza Economica.net. Tinmar Energy şi-a dublat cifra de afaceri netă care a depăşit 9,18 miliarde de lei în 2022, şi-a triplat profitul net care a depăşit 523 de milioane de lei, rezultate obţinute cu un număr mediu de 97 de salariaţi, arată analiza Economica.net.

În Bacău avem cinci companii integral româneşti cu afaceri nete peste un miliard de lei: Dedeman, deţinută indirect de fraţii Pavăl, Spedition UMB şi Tehnostrade, ale familiei Umbrărescu, Nitramonia, deţinută de Eusebiu Guţu, Intertranscom Impex deţinută de Ioan Teslaru, arată analiza Economica.net.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: