R. Moldova: Adrian Dupu, întâlnire cu membrii PNL Diaspora. El a subliniat sprijinul oferit de președintele Iohannis

Adrian Dupu, președintele PNL Diaspora Republica Moldova, a anunțat că, duminică, la Chișinău, a avut loc o întâlnire cu colegii din întreaga țară, prilej pentru a le prezenta activitatea sa în fruntea Departamentului pentru Relația cu R. Moldova.

Dupu a transmis totodată salutul președintelui PNL Diaspora, europarlamentarul Rares Bogdan, însoțit de aprecierea sa pentru activitatea organizației.

Au participat ca invitați Rares Burlacu, vicepreședinte PNL Diaspora și președinte al Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior, și Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Adrian Dupu a prezentat colegilor și proiectele pe care Guvernul României, condus de președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, le-a desfășurat pentru sprijinirea cetățenilor din Republica Moldova.

Totodată, acesta a subliniat sprijinul constant și puternic pe care președintele României, Klaus Iohannis, îl oferă Republicii Moldova.

Nu în ultimul rând, Dupu a mulțumit colegilor din PNL Diaspora Republica Moldova pentru munca depusă, seriozitatea și implicarea de care dau mereu dovadă și care au făcut din filiala PNL în Republica Moldova cea mai puternică dintre filialele PNL din afara granițelor.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FADupu%2Fposts%2Fpfbid02NtTdZ3a1WF8Xsi14F3VcfNKRF2Gc64QK3Xv1VTgwYvnUYg5w4yUg8iJqanAqUPDkl&show_text=true&width=500

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: