Președintele PNL: Am negociat în Coaliție un buget care ne face să ne ținem cuvântul față de oameni

Sursă foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea
Sursă foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a declarat că s-a negociat în Coaliție un buget care face în primul rând ca în 2024 să se respecte cuvântul față de oameni.

”Adică să majorăm salariile profesorilor, ale bugetarilor și nu ale demnitarilor. Și să majorăm pensiile. Va fi un an în care creștem masiv investițiile, astfel încât să continuăm lucrările pe șantiere. Un an în care vom putea să creștem consistent și numărul consulatelor și vom putea să asigurăm în mare măsură cheltuielile legate de spitale. De asemenea, nu vor fi taxe noi și nu se ca atinge nimeni de Pilonul II”, a spus Ciucă.

La rândul său, Lucian Bode a afirmat că este un calendar clar în privința bugetului.

”Am spus: fără taxe noi, să nu ne atingem de pilonul doi. Am spus că angajamentele PNL legate de salarii, pensii trebuie să fie susținute prin bugetul de stat. Calendarul e unul cât se poate de clar. Va fi adoptat în această săptămână”, a precizat el.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: