Cadavrul unui bărbat găsit în Lacul Herăstrău. Poliţiştii înearcă să stabilească dacă este al unui bărbat de 46 de ani

plaja-mamaia-cadavru
Sursa foto: Captură video

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, vineri, în Lacul Herăstrău, iar poliţiştii au demarat o anchetă pentru a vedea dacă este al unui bărbat, de 46 de ani, dat dispărut de către familie. Bărbatul plecase în 13 decembrie către serviciu şi de atunci nu a mai fost văzut.

”La data de 15 decembrie 2023, în jurul orei 12.40, Secţia 2 Poliţie fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în lacul din incinta unui parc, situat în Sectorul 1, se află  o persoană, posibil înecată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, precum şi scafandri SMURD, care au procedat la extragerea persoanei în cauză”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Incidentul s-a produs în Parcul Herăstrău.

Sursa citată a precizat că, în urma procedurilor specifice efectuate de echipajul de prim-ajutor, persoana a fost declarată decedată.

”Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai precizat sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

”Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în cursul acestei dimineţi, a fost sesizată dispariţia unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, de către familie. Bărbatul a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4, la data de 13 decembrie 2023, în jurul orei 11.30, către locul de muncă şi nu a mai revenit”, a mai transmis Poliţia.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: