Ciucă, reacție după violențele din Parlament: Este greu de acceptat

Nicolae Ciuca
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

„Domnule președinte, ieri în Parlament am avut un spectacol jalnic, îl știm cu toții, telespectatorii noștri îl știu, cititorii noștri îl știu. PNL a fost extrem de calm și european. Ați dat milităria jos din pod la PNL? Cum ați reușit lucrul acesta?”, au fost întrebările adresate de Bogdan Chirieac în timpul emisiunii de la DC News TV.

„Sunteți un om cu foarte mare experiență, profesionist, în ceea ce înseamnă atât în domeniul presei, cât și în domeniul analizei politice. Monitorizați scena din România de foarte mulți ani. Îmi cer scuze că vă răspund cu o întrebare, dar dvs. cum vedeți ceea ce s-a întâmplat?”, a fost răspunsul președintelui PNL și al Senatului, Nicolae Ciucă.

„Văd un pol suveranist, multă lume i-ar spune extremist, în creștere foarte mare în România de astăzi dintr-o mulțime de motive. Și lucrul acesta a atins și Parlamentul României de o manieră cum nu s-a mai văzut până acum”, a transmis Chirieac.

Nicolae Ciucă: Credeți că cetățeanul de acasă, românul, s-a văzut reprezentat de ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament?

Bogdan Chirieac: Da, o treime din electoratul din România s-a văzut reprezentat acolo. E însumarea celor două organizații politice – AUR și SOS România. Deci da, un o treime din electoratul din România îmi este teamă că s-a văzut reprezentat în Parlament aseară.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: