Abatorul Periș, una dintre cele mai mari unități de procesare a cărnii de porc din România, preia trei unități regionale de procesare și comercializare a cărnii deținute de antreprenorul Alin Zamfira.
Tranzacția este pe bază de schimb de acțiuni în urma căruia Alin Zamfira intră în acționariatul Abatorul Periș SA, cu o participare de 40%, urmând să dețină funcția de Președinte al Consiliului de Administrație.
Consiliul Concurenței a fost deja notificat, tranzacția urmând a se finaliza după primirea deciziei.
“Consolidarea industriei este o necesitate în condiții de piață dificile și ne va permite să oferim consumatorilor o gamă largă de preparate cu specific românesc, în completarea produselor ultra-proaspete oferite deja de Abatorul Periș. Urmărim astfel dezvoltarea pe lanțul valoric de procesare performant, pentru a aduce clienților noștri produse românești de cea mai bună calitate”, a declarat Bogdan Grama, Director General Abatorul Periș.
Citește mai mult AICI
Autor
Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News