Garda de Mediu amendează cu 70.000 de lei și sesizează penal doi agenți economici pentru falsificarea facturilor

bani
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Garda de Mediu anunţă, joi, că, în urma unui control făcut la doi operatori economici, unul din Buzău şi unul din Călăraşi, s-au descoperit nereguli pentru care s-au aplicat amenzi în valoare de 70.000 de lei. De asemenea, existând suspiciuni cu privire la săvârşirea unor infracţiuni s-a făcut sesizare penală.

Garda de Mediu anunţă, joi, într-o postare pe Facebook, că doi agenţi economici au “transformat”, pe factură, ”Nisetrul” în ”Morun”.

”Deşi fac parte din aceeaşi familie a sturionilor (Acipenseridae), Nisetrul nu se poate «transforma» în Morun nici măcar pe factură”, au scris comisarii Gărzii de Mediu.

Aceştia anunţă că o echipă de comisari ai Direcţiei Controlului Biodiversităţii Securităţii şi Ariilor protejate din cadrul Comisariatului General al Gărzii Naţionale de Mediu a desfăşurat un control pe raza judeţelor Buzău şi Călăraşi, în vederea verificării aspectelor semnalate în cadrul unor sesizări, prin care se reclamau activităţi ilegale de braconaj şi comercializare de sturioni (morun).

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: