Cine este Cornel Dinicu, patronul „Ferma Dacilor”

Cornel Dinicu
Sursa foto: Captura Video / Youtube

Complexul turistic „Ferma Dacilor”, construit în zona Tohani în 2013, unde a avut loc marți un incendiu de proporții, îi aparține lui Cornel Dinicu, care spune că a vrut să facă o fermă pentru produse bio destinate familiei, ajungând ca într-un deceniu să facă zeci de spații de cazare pe terenul de 40 de hectare pe care le-a cumpărat de-a lungul timpului.

Însă, prahoveanul devenit antreprenor a fost în atenția presei și a autorităților în anii 2000, mai ales după izbucnirea scandalului Afacerea „Portbagajul”, scrie HotNews.ro, care preia presa locală ce îl descrie ca fiind un „interlop”. În 2007, SIE îl urmăreşte, potrivit Evenimentului Zilei, pe Dinicu până în Sierra Leone, ca reprezentant al unei companii elvețiene ce voia să preia o parte dintr-o mină de diamante. Despre el se spunea că era „pionul rușilor”. Patronul „Ferma Dacilor” a pornit cu această afacere în urmă cu 10 ani, cu ideea de a face mâncare din produse bio pentru familia sa, potrivit publicației locale Observatorul Prahovean, care a stat de vorbă cu omul de afaceri anul trecut.

Cornel Dinicu, pe 23 noiembrie 2022: „Am 5 copii, ei își urmează cursul vieții, merg la școală, vin în weekenduri la fermă. Asta e viața, trebuie să faci sacrificii. Nu ai cum să le împaci pe toate, e destul de greu. Dar le scoatem la capăt, încet încet. Cel mare este la facultate, iar în weekend vine și muncește unde este nevoie. În bucătărie, în măcelărie, la service, la curte, orice e nevoie Am început cu 6 camere și am început cu 6, acum avem în jur de 30 de camere, trebuie să ne extindem. Căsuțe în copac, căsuțe dacice.

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: