Mariah Carey şi Bryan Tanaka s-au despărţit după 7 ani de relaţie

Sursă foto: instyle.com

Mariah Carey şi Bryan Tanaka s-au despărţit după 7 ani de relaţie, a confirmat marţi dansatorul, conform AP.

Într-o declaraţie împărtăşită cu The Associated Press şi publicată pe Instagram-ul lui Tanaka, dansatorul de rezervă al lui Carey, devenit director de creaţie şi partener, a detaliat despărţirea lor.

„Cu emoţii amestecate, împărtăşesc această actualizare personală cu privire la separarea mea amiabilă de Mariah Carey după şapte ani extraordinari împreună”, a scris el. „Decizia noastră de a porni pe căi diferite este reciprocă şi o facem cu un respect profund şi un sentiment copleşitor de recunoştinţă pentru timpul nepreţuit pe care l-am împărtăşit. Amintirile pe care le-am creat şi colaborările artistice sunt gravate în inima mea pentru totdeauna”.

„Aştept cu nerăbdare să-mi continui călătoria, ştiind că pasiunea mea pentru inspiraţie, dans şi artele creative va rezona în capitolele care se vor derula”, a continuat el.

Tanaka şi Carey s-au întâlnit pentru prima dată când Tanaka s-a alăturat turneului „The Adventures of Mimi” din 2006 ca dansator de rezervă.

Cântăreaţa celebrei melodii „All I Want for Christmas is You” a confirmat pentru prima dată relaţia lor pentru AP în 2017.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: