Ucraina/Zelenski: Rusia a tras 110 rachete asupra Ucrainei noaptea trecuta cel puțin 10 morți

Sursă foto: Twitter

Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat că Rusia a lansat în jur de 110 rachete asupra Ucrainei noapte trecută, în ceea ce Kievul a descris drept unul dintre cele mai masive baraje de rachete trase după mult timp şi care au făcut cel puţin 10 morţi, relatează vineri agenţiile DPA şi Reuters.

„Astăzi, Rusia a folosit aproape orice tip de armă din arsenalul ei”, a scris el pe canale de social media. „Au fost trase în total aproximativ 110 rachete
împotriva Ucrainei, majoritatea fiind doborâte”, a adăugat el.

Mai mulţi oameni au fost ucişi şi răniţi în atacurile care au lovit oraşe din toată Ucraina, a mai spus Zelenski, dar el nu a oferit cifre precise.

O maternitate, facilităţi educaţionale, un centru comercial şi o clădirile rezidenţială cu mai multe etaje au fost printre locurile lovite, a precizat Zelenski.

Rusia a vizat Ucraina cu 158 de drone şi rachete în timpul nopţii trecute, în cel mai mare atac aerian al ei de la începutul invaziei la scară largă, vizând infrastructura critică, industria şi instalaţiile militare, a anunţat la rândul său armata ucraineană, citată de Reuters.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: