Iohannis, mesaj de Ziua SUA: Prietenia noastră, reconfirmată de Parteneriatul Strategic

klaus iohannis/ Inquam Photos / George Calin
Sursa foto: Inquam / George Calin

Președintele Klaus Iohannis a transmis, marți, un mesaj cu ocazia Zilei Independenței SUA, în care spune că prietenia de lungă durată dintre România şi Statele Unite este reconfirmată de Parteneriatul Strategic „solid și vibrant, bazat pe angajamentul nostru comun față de valorile democratice”.

„O zi a Independenței fericită pentru prietenii și aliații noștri! Prietenia noastră de lungă durată este reconfirmată de Parteneriatul Strategic solid și vibrant, bazat pe angajamentul nostru comun față de valorile democratice. Recunoștința noastră merge către trupele SUA pentru contribuția lor la securitatea euro-atlantică”, a transmis Klaus Iohannis.

Ziua naţională a SUA este sărbătorită pe 4 iulie, dată care aniversează proclamarea independenţei în 1776.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: