Schimbare radicală în viața lui Michael Schumacher, la 10 ani de la accident

Sursa foto: Pixabay

Michael Schumacher (55 de ani), septuplul campion mondial de Formula 1, a suferit un grav accident la schi, în Alpii francezi, pe 29 decembrie 2013.

De la teribilul accident au trecut 10 ani, dar informațiile reale legate de starea de sănătate a fostului sportiv sunt foarte puține. Corinna Schumacher, soția fostului pilot, a fost cea care a impus ”cortina de fier” și cea care a păstrat mereu în secret cum se simte acesta.

Totuși, până acum se credea că Schumacher este imobilizat la pat. Dar fostul pilot Johnny Herbert (59 de ani) a transmis că, din informațiile pe care le are de la oficiali din Formula 1, marele campion ar putea să ia cina alături de familie, ceea ce ar reprezenta un pas uriaș pentru el.

”Am auzit, de la cei din F1, că stă la masă la cină, dar nu știu dacă este adevărat. Nu am auzit prea multe de la familie și este de înțeles. Asta a fost întotdeauna o parte importantă a modului lui Michael și familiei de a păstra totul foarte privat, foarte secret. Oamenilor le-ar plăcea să știe, tuturor ne-ar plăcea să știm că lucrurile merg înainte într-un mod pozitiv.

Dar pentru că nu avem nicio informație, putem doar să presupunem că nu se află încă într-o poziție în care să existe șanse de recuperare. După părerea mea, și trebuie să subliniez acest lucru, pentru că nu am auzit nimic de la familie, arată că, din păcate, probabil se află în aceeași situație în care a fost imediat după accident.

Se pare că nu s-au mișcat prea mult, poate chiar deloc. Presupun că familia așteaptă ca știința să vină cu ceva care, sperăm, să-l aducă înapoi pe Michael pe care l-am cunoscut cu toții”, a declarat Johnny Herbert, potrivit presei din Anglia.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: