Transportatorii și fermierii reiau protestele. Amenință că vor bloca centura Capitalei

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fermierii și transportatorii anunță că vor relua protestul vineri, iar dacă nu vor fi lăsați să meargă în Piața Victoriei, amenință că vor bloca centura Capitalei cu sute de utilaje și camioane.

Joi seară a fost un scandal uriaș, la marginea Capitalei, unde camioane și utilaje agricole au blocat traficul în comuna Chiajna.

Sute de fermieri și transportatori voiau să meargă la Guvern, dar au fost opriți de jandarmi și polițiști, care au creat o blocadă.

Nemulțumiți că plătesc taxe prea mari, că polițele RCA prea scumpe, iar mașinile de transport marfă petrec foarte mult în vămi, fermierii au vrut să meargă cu tot cu utilaje să protesteze în fața Guvernului.

Și pentru că protestatarilor veniți cu utilajele agricole nu li s-a permis să intre în Capitală, echipajele de la Poliția Rutieră au format o adevărată blocadă și nu au permis nimănui să treacă de mașinile de poliție, dar mai ales de cele de jandarmi pentru ca polițiștii au cerut ajutorul colegilor lor de minister pentru a fi siguri că lucrurile nu scapă de sub control.

În mijlocul protestatarilor și-a făcut apariția și Prefectul Capitalei. Agricultorii au refuzat să discute însă cu acesta până nu li se dă cale liberă către sediul Guvernului.

Fermierii și transportatorii amenință că, dacă nu vor fi lăsați să înainteze spre Piața Victoriei, vor bloca centura Capitalei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: