Nicușor Dan anunță cum se va desfășura protestul din București: „Doar 200 de utilaje și 5.000 de oameni.”

Sursă foto: Captură video

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat, vineri, cum se va desfășura protestul fermierilor și transportatorilor din Piața Constituției. Potrivit edilului, intrarea în Bucureşti a tractoarelor şi capetelor tractor de TIR se va realiza pe Şoseaua Alexandriei, între orele 6.00 – 7.00. Nicușor Dan spune că s-a stabilit ca manifestațiile să aibă loc în Piața Constituției, nu în Piața Victoriei, pentru ca astfel traficul să nu fie afectat.

Într-o intervenţie pentru B1Tv, el a precizat că din comisia care analizează cererile pentru protest fac parte şi reprezentanţi ai Poliţiei, Poliţiei Rutiere şi Jandarmeriei şi că, în urma discuţiilor, a fost semnat un protocol între organizator şi reprezentanţii autorităţilor.

„Protocolul spune că intrarea în Bucureşti se face pe Şoseaua Alexandriei între 6.00 – 7.00 dimineaţa. Ieşirea din Bucureşti se face tot pe Şoseaua Alexandriei, între 22.00 şi 23.00. (Protocolul, n.r.) obligă organizatorul să comunice instituţiilor de ordine numerele de identificarea ale maşinilor şi un număr de organizatori, cu care Poliţia şi Jandarmeria să fie în contact pe perioada manifestării”, a precizat edilul general.

Nicuşor Dan a declarat că există cazuri în care numărul participanţilor este mai mare decât cel anunţat.

Citeşte mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: