Octavian Berceanu: Conducerea USR a privatizat partidul pe grup de interes si a anulat din pix alegerile interne

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Octavian Berceanu, fost şef al Gărzii de Mediu acuză, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că conducerea USR a privatizat partidul pe grup de interes si a anulat din pix alegerile interne statutare ale partidului ca nu cumva sa piarda controlul listelor cu candidati pentru europealamentare, parlamentare si locale.

„Cerem alegeri libere in USR, precum au cerut romanii in decembrie 1990!

Conducerea USR a privatizat partidul pe grup de interes si a anulat din pix alegerile interne statutare ale partidului ca nu cumva sa piarda controlul listelor cu candidati pentru europealamentare, parlamentare si locale.

Imaginati-va un partid a carui conducere anuleaza alegerile interne pentru a mentine pe scaune aceleasi fete. Ar avea capacitatea, aflat la conducerea Romaniei, sa amane alegerile nationale? De ce nu daca tot o face cu succes in intern?

Asa ca am pornit, in Sectorul 6, sa strangem semnaturi pentru alegeri democratice. Nimic mai mult! Strangem semnaturi de la membrii activi USR, cei care mai exista, dar nu avem acces la date precum numarul membrilor activi, nu avem acces fizic la sediu unde membri sa vina si sa semneze, nu avem acces la canalele de comunicare interne. Asa ca apelam la canalele de social-media.

In prezent, au expirat majoritatea mandatelor conducerilor locale ale filialelor USR din toata tara. Dar daca se poate merge si pe sub radar, de ce n-ar merge asa “clasa” conducatoare din USR, cu alegeri anulate din pix.

Povestea USR este povestea Romaniei! Conducerea USR este o copie a generatiei de securici din anii 1990, acum la putere prin copiii lor! Tot ei la putere, tot ei sunt si opozitie, tot ei se ridica unii pe altii (PSD pe UDMR, USR pe PMP), pentru ca Romania e mosia lor. Noi, restul, suntem pe plantatia lor, negri de suparare, suntem inca lipsiti de boashe ca sa-I trimitem in cosul istoriei.

De ce servim la masa asa ceva? Pentru ca noi lasam politicienilor corupti, prin taxe si impozite, jumatate din banii castigati. Si banii astia atrag profitorii, cu mic cu mare.

Ce-i de facut? Simplu, implicare! Vrem ca cineva sa ne conduca, precum oile din Miorita?

Pai.. cine sa conduca partide politice si lupta cu coruptia, daca noi, in super prostie si aroganta maxima, ne imaginam ca vin unii asa, din senin, si ne conduc spre mai bine. Coruptia si hotia sunt ale lor. Deci, fiecare trebuie sa ne implicam, sa-I cernem, nu sa intoarcem privirea in pamant si sa ne plangem ca suntem saraci si unii ne fura. Aia care ne fura sunt ai nostri si inca ii lasam sa ne fure. Vedem zilnic cum coruptia prinde si la cei tineri, pentru ca au de la cine sa invete si nimeni nu-i trage la raspundere!”, a scris Berceaunu pe Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: