Skip to content
Politică

„A aruncat masa pe mine!” Dezvăluirea ce-l îngroapă pe Portocală. Stranie coincidență la DNA

romaniatv.net

Citiți în cele ce urmează despre o dezvăluire de natură să îl îngroape pe procurorul suspendat Mircea Negulescu (zis Portocală), precum și despre o stranie coincidență de la DNA Ploiești (unde lucra Negulescu).

Site-ul Luju.ro a publicat marți declarația de la ICCJ a lui Petre Vasile Bulei, martor în dosarul de luare de mită și trafic de influență al procurorului Daniel Bucur de la Parchetul Judecătoriei Sinaia, speță instrumentată de către Mircea Negulescu. Martorul a susținut că Portocală ar fi făcut presiuni nebănuite asupra lui, iar denunțul a fost scris sub dictare.

Mentin declaratia data la Curtea de Apel Ploiesti, nu si pe cea de la DNA, deoarece procurorul Negulescu, in intervalul 14.00 – 19.00, m-a facut ‘praf’, respectiv, m-a injurat, a aruncat masa peste mine, mi-a oferit tigari, desi eu nu fumez, mi-a spus ‘o sa te leg, zdreanta’, m-a dus sus, unde erau mai multe persoane, ma lua cand una cand alta din aceste persoane, si mi s-a oferit inclusiv mancare.

Domnul Negulescu ma intreba ce treaba am cu inculpatul Bucur Daniel si de unde il cunosc. Mi-a spus, de asemenea, ca ma baga in puscarie, pe mine si pe Bucur si nu o sa-mi mai vad copilul”, a detaliat Bulei.

Partea absolut șocantă este că DNA Ploiești – prin vocea procurorului-șef Lucian Onea – pretinde ca declaratia nu a fost inregistrata, nici video, nici audio, pe motiv ca la momentul respectiv parchetul Codruței Kovesi nu avea mijloacele necesare. Asta în ciuda sumelor uriașe investite de către Direcția Națională Anticorupție în aparatură la nivel național.

Găsiți AICI facsimilele declarațiilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *