Skip to content
Politică

A căzut ghilotina: Ionel Arsene, arestat preventiv

rawstory.com

Judecătorii de la Curtea de Apel Bacău au decis miercuri, în urma recursului făcut de procurorii DNA, ca Ionel Arsene să fie reținut cu mandat de arestare pentru 30 de zile, informează postul de televiziune Digi 24.

Amintim că până astăzi, Ionel Arsene s-a aflat sub control judiciar, judecătorii respingând în prima instanță propunerea procurorilor de arestare preventivă.

Potrivit DNA, în cursul anului 2013, Ionel Arsene, în calitate de deputat şi preşedinte al organizaţiei PSD Neamţ, a primit de la o persoană, martor în cauză, suma de 100.000 euro pentru a-şi folosi influenţa pe care a lăsat să se creadă că o are asupra unor persoane din conducerea Agenţiei Naţionale de Integritate, în scopul de a se constata nerespectarea dispoziţiilor legale privind conflictul de interese şi regimul incompatibilităţilor în cazul unei persoane care, la acea vreme, avea funcţie de conducere în administraţia locală.

Procurorii susţin că banii remişi de martor într-un restaurant situat pe raza municipiului Bucureşti urmau să ajungă la persoanele respective prin intermediari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *