Skip to content
Politică

A. Cristea rupe tăcerea: Ordonanțele au fost date pentru a-l salva pe Dragnea

Ziar de Cluj
" "

Fostul ministru pentru Dialog Social, inițiatoare a legii anti-fumat, Aurelia Cristea și-a anunțat demisia din PSD, miercuri, ca urmare a deciziilor luate de guvernul Grindeanu.

Citiți și Aurelia Cristea denunță grupul infracțional din PSD și de la conducerea țării

" "
" "

Într-un interviu pentru RFI.ro, Aurelia Cristea a dezvăluit motivele care au făcut-o să renunțe la calitatea de membru PSD.

”Nu mai pot să mă trezesc dimineața cu gândul că fac parte dintr-un partid care are în frunte o gașcă de infractori. Ca să îi salveze pe câțiva dintre actualii lideri PSD, dar nu îi salvează doar pe ei. Îi salvează pe toți cei care au exercitat demnități publice și au comis abuzuri în serviciu. E de fapt o rețea transpartinică pentru că vor fi și de la PNL, și de la PDL, din toate partidele. Scopul a fost clar de a-l salva pe Liviu Dragnea. El avea nevoie de asta, obligatoriu. Discuțiile pentru modificări la Codul penal, despre dezincriminarea abuzului în serviciu și încercarea de a fi dezincriminat au mai fost și în decembrie 2013, în marțea neagră. De atunci, în continuu au fost discuții pentru modificări la Codul penal. Cel care le-a blocat a fost Valeriu Zgonea, fostul președinte al Camerei Deputaților. Da, dictatura. E o dictatură pe care eu nu am văzut-o în PSD în ultimii 20 de ani. Și am trăit și în perioada Adrian Năstase”, a  declarat Aurelia Cristea,

" "

1 comentariu la “A. Cristea rupe tăcerea: Ordonanțele au fost date pentru a-l salva pe Dragnea

  1. Aurelia Cristea nu a mai prins un loc in Parlament, asa ca e explicabil de ce-l uraste pe Dragnea… In plus, ea a fost mereu apropiata de Dancu (partenerul de cantari al lui kovesi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *