Skip to content
Politică

A dat norocul peste Mişu Voicu! Vezi ce funcţie a primit

A dat norocul peste Mişu Voicu! Vezi în cele ce urmează ce funcţie a primit.

Astfel, liberalul Mihai Voicu a fost ales, marți, vicepreședinte al Camerei Deputaților, după ce Ludovic Orban s-a retras din această funcție.

Proiectul de hotărâre privind alegerea lui Mihai Voicu ca vicepreședinte al Camerei a fost adoptat de deputați cu 195 voturi ‘pentru’ și 14 ‘împotrivă’. 209 deputați au fost prezenți în sală. Votul a fost secret cu bile, potrivit agerpres.ro.

Ludovic Orban a anunțat pe 11 aprilie că, în urma anchetării sale de către procurorii DNA, își va retrage candidatura pentru funcția de primar al Capitalei și că va demisiona din conducerea PNL, dar și din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Amintim că Orban este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței în scopul obținerii unor foloase necuvenite, după ce, în martie, a contactat un om de afaceri și i-a cerut 50.000 de euro. Conform procurorilor, banii erau pentru promovarea sa în campania electorală și urmau să ajungă la persoane cu funcție de decizie din două posturi de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *