Skip to content
Puterea Știrilor Video

A doua săptămână de școală fără ministru la Educație. Lavinia Craioveanu (PSD): Este un abuz de putere al președintelui Iohannis

psnews.ro

Invitată la emisiunea ”Puterea Știrilor”, Lavinia Craioveanu, senator PSD, a precizat că vinovatul pentru blocajul din Educație este președintele Klaus Iohannis, care abuzează de imunitate și refuză să numească noii miniștri.

”Este foarte grav că, deși școala a început de două săptămâni, nu avem ministru la Educație. Domnul Daniel Breaz (ministrul Culturii și interimar la Educațiepână pe 18 septembrie – n.r.) și-a îndeplinit cu brio sarcinile și la Ministerul Educației Naționale și vreau să-l felicit, pentru că nu este deloc ușor să mergi în paralel cu două ministere.

Ministerul Educației este un minister în care forfota este continuă, de exemplu chiar acum se discută acolo o metodologie privind segregarea elevilor, protejarea lor, urmărirea acestui fenomen. Erau acolo reprezentanții sindicatelor, reprezentanții părinților, elevii, dar nu avem ministru.

Nu este normal așa ceva! Activitatea unui guvern trebuie să funcționeze încontinuu. Nu știu ce l-a determinat pe președintele Iohannis să refuze – sau, mai bine spus, să blocheze activitatea guvernului. Din punctul meu de vedere este un abuz de putere, care stă cumva sub umbrela imunității absolute.

Dacă vă amintiți, domnia sa spunea în campania electorală de acum 5 ani că va renunța la această imunitate. Și iată că nu numai că nu a renunțat, dar o și folosește fără niciun fel de jenă. Face un abuz de putere și blochează activitatea acestor ministere, fără să-și motiveze măcar refuzurile”, a spus Lavinia Craioveanu la ”Puterea Știrilor”.

1 comentariu la “A doua săptămână de școală fără ministru la Educație. Lavinia Craioveanu (PSD): Este un abuz de putere al președintelui Iohannis

  1. Nu am auzit si nici n-am vazut-o pana acum pe aceasta dna. Nu stiu care calitati sau ce abilitati o califica sa faca aceste declaratii, lipsite de orice logica ! Pentru un senator al Romaniei, prestatia dansei este lamentabila si dovedeste o prostie la fel de adanca ca si a Veoricai si a manechinului scapacios Tariceanu !
    Daca acesta este nivelul senatului Romaniei ar trebui sa demisioneze toti din functii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *