Skip to content
Societate

A douăsprezecea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare are loc duminică. Ce numere participă

gds.ro

A douăsprezecea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare are loc duminică, iar următoarea extragere se va desfăşura în 24 decembrie.

Duminică, 19 decembrie, va avea loc cea de-a douăsprezecea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare. La această extragere participă numerele de ordine din intervalul 3.258.167 – 3.318.950, corespunzătoare participanţilor care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 17 decembrie, la orele 12:00. La cea de-a douăsprezecea extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei. Extragerea va fi difuzată pe TVR 1, duminica, 19 decembrie 2021, la orele 20:50”, anunţă Loteria Română, potrivit news.ro.

Rezultatele extragerilor vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Următoarea extragere, respectiv cea de-a treisprezecea extragere săptămânală, va avea loc, conform Regulamentului, vineri, 24 decembrie.

Conform Legii nr. 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, revendicarea premiilor se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *