Skip to content
Politică

A fi sau a nu fi Șoșoacă în PSD. Mihai Tudose: Putem vorbi și dacă prezența lui Joe Biden la PSD va aduce o îmbunătățire

Inquam Photos/Octav Ganea

Contactat de PS News, Mihai Tudose, vicepreședinte PSD și europarlamentar, susține că momentan nu se poate pune problema unei eventuale intrări a senatoarei independente Diana Șoșoacă în PSD, din moment ce „ nu există nicio cerere adeziune”. Tot aceasta a vorbit despre reîntoarcerea primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, în PSD, susținând că „ar fi un lucru bun”.

„Consider că reîntoarcerea domnului Negoiță în PSD este un lucru bun. Este un om care a câștigat alegerile, are o bună activitate și a demonstrat că a făcut ceva bun dacă l-au votat bucureștenii”, spune social democratul.

Despre o eventuală cooptare a senatoarei independente Diana Șoșoacă în PSD, europarlamentarul afirmă că o astfel de discuție este încă prematură.

„ Acum toată lumea ne întreabă dacă o primim sau nu pe Șoșoacă, dar din câte am văzut nu și-a depus adeziunea la PSD, așa că haideți să nu umflăm niște subiecte care nu există. Sunt teme false, momentan nu există nicio cerere de adeziune a doamnei Șoșoacă și așa nu putem discuta despre asta. Așa putem vorbi și dacă prezența lui Joe Biden la PSD va aduce o îmbunătățire partidului. Nu îmi puteți aduce în față niște subiecte care nu există. Trebuie să așteptăm să vedem dacă se va concretiza ceva în acest sens și după discutăm”, a conchis Mihai Tudose.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat marți despre o eventuală cooptare a senatoarei independente Diana Șoșoacă în PSD. Ciolacu a spus că nu a existat o astfel de discuție, dar că nu a văzut „derapaje” ale Dianei Șoșoacă.

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *