Skip to content
Iași Știri locale

Iași: A fost aprins iluminatul festiv în centrul orașului / Bugetul alocat de primărie pentru sărbătorile de iarnă se ridică la aproximativ un milion de lei

News.ro

Iluminatul de Sărbători a fost aprins joi seară în centrul Iaşiului, unde au fost montate tuneluri din cetină cu instalaţii luminoase, brazi, dar şi diverse figurine, bugetul alocat de primărie pentru sărbătorile de iarnă ridicându-se la aproximativ un milion de lei.

Aprinderea iluminatului de sărbători a avut loc pe pietonalul Ştefan cel Mare, în prezenţa primarului Mihai Chirica, dar şi a câtorva sute de ieşeni.

Pe pietonal au fost montate două tuneluri din cetină cu instalaţii luminoase, în timp ce în Piaţa Unirii a fost pusă o plasă luminoasă.

Societatea Servicii Publice din subordinea primăriei ieşene a cumpărat peste 800 de brazi în ghivece, care sunt ornaţi şi amplasaţi în toate zonele oraşului. De asemenea, 14 brazi mari au fost decoraţi şi montaţi în principalele puncte ale oraşului.

Mii de figurine dar şi instalaţii electrice de iluminat festiv sunt montate de-a lungul principalelor artere din zona centrală.

Un târg de Crăciun cu zeci de căsuţe precum şi un parc de distracţii vor funcţiona pe tot parcursul acestei luni pe axa bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. I.C. Brătianu – Piaţa Unirii.

Potrivit primăriei ieşene, bugetul alocat pentru sărbătorile de iarnă se ridică la aproximativ un milion de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *