Skip to content
Politică

A fost blat sau nu? Blaga oferă lămuriri după acuzațiile primite de PNL în cazul Șova

Invitat în cadrul emisiunii „Jocuri de putere”, moderată de Rareș Bogdan, la postul de televiziune Realitatea TV, copreședintele PNL Vasile Blaga a răspuns referitor la acuzațiile de blat primite în spațiul public după votul în cazul Șova.

Astfel, Vasile Blaga a negat implicarea Partidului Național Liberal în vreo acțiune de influențare pozitiva a votului în cazul Dan Șova.

" "

Nu a fost deloc (blat, n.r). PSD-ul si aliatii lor au reusit inca o data sa murdareasca Parlamentul care este intr-o situatie delicata.”, a declarat liderul PNL la Realitatea TV.

Mai mult, Blaga s-a aratat mirat de mobilizarea de care au dat dovada parlamentarii în acest caz, subliniind importanța pe care trebuie să o aibă Șova pentru PSD.

Nu am vazut in viața mea o asemenea mobilizare de forta in apararea unui om cum am vazut marti. Si asta nu ma duce cu gandul decat la faptul ca probabil ca reprezinta un element important in ecuatia Partidului Social Democrat.

Citește și: Prima reacție a lui Dan Șova după ce a scăpat de arestare: „Sper să mă înțelegeți”

Cererea ministrului Justiției privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a senatorului social-democrat Dan Șova a fost respinsă, marți, de Senat, după reluarea votului în urma deciziei CCR care a declarat neconstituțională hotărârea Camerei Superioare a Parlamentului privind votul exprimat în 25 martie pe acest caz.

1 comentariu la “A fost blat sau nu? Blaga oferă lămuriri după acuzațiile primite de PNL în cazul Șova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *