A fost deschis circulaţiei Podul Dâmboviţei, care face legătura între judeţele Argeş şi Braşov

Podul Dambovitei
Sursa foto: Captura video // Facebook// Irinel Ionel Scriosteanu

Prefectura Argeş anunţă, luni, că a fost deschis traficului Podul Dâmboviţei, care face legătura între judeţele Argeş şi Braşov. Este cel mai lung pod în arc din România li a fost construit de o echipă sută la sută românească, după o investiţie de peste 46 de milioane de lei.

”Astăzi a fost deschis circulaţiei Podul Dâmboviţei, pod care face legătura între judeţele Argeş şi Braşov. Noul pod peste râul Dâmboviţei este un proiect 100% românesc – de la proiectanţi până la firma constructoare – şi este cel mai lung «pod de tip arc cu calea sus» din România”,. A transmis, luni, Prefectura Argeş.

Sursa citată a precizat că la eveniment au fost prezenţi Ion Mînzînă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ionuţ- Cristian Săvoiu, secretar de stat Ministerul Transporturilor, Daniel Augustin Dinu, directorul Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Bucureşti şi directorul adjunct, Eduard Dima, vicepreşedintele Consilului Judeţean Argeş Marius Nicolaescu, administratorul public al judeţului, Cristian Puiu, primarul comunei Dâmbovicioara, Dumitru Secăreanu, precum şi reprezentanţii firmei constructoare.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: