A fost deschisă circulaţia pe cei 31,75 km ai Tronsonului 3 al drumului expres Craiova-Piteşti

Sursă foto: Youtube

A fost deschisă, sâmbătă, circulaţia şi pe cei 31,75 de km ai Tronsonului 3 (Valea Mare-Coloneşti) al drumului expres Craiova-Piteşti, a anunţat Sorin Grindeanu. Ministrul Transporturilor a adăugat că, dacă este menţinut actualul ritm de construire, anul viitor se va putea circula pe toţi cei 121 km ai DEx Craiova-Piteşti, după ce se vor finaliza lucrările şi pe Tronsoanele 1 şi 2.

„S-a deschis circulaţia pe încă un tronson al primului drum expres din România ( DEx12Craiova-Piteşti)! De astăzi, se circulă pe 71,6 km ai acestui drum expres, între Robăneşti (judeţul Dolj) şi Coloneşti (judeţul Olt). Cei 31,75 Km ai Tronsonului 3 (Valea Mare – Coloneşti) sunt deschişi cu 6 luni mai devreme faţă de termenul contractual şi sunt executaţi de acelaşi constructor român care a finalizat anul trecut Tronsonul 2 (Robăneşti-Valea Mare) în lungime de 39,85 km”, a scris Sorin Grindeanu, sâmbătă pe Facebook.

Mininistrul PSD a adăugat că, „dacă este menţinut actualul ritm de construcţie, anul viitor se va putea circula pe toţi cei 121 km ai DEx Craiova-Piteşti, după ce se vor finaliza lucrările şi pe Tronsoanele 1 şi 2”.
Directorul CNAIR Crisian Pistol a informat, vineri, că pe acest proiect pentru finalizarea căruia a avut la dispoziţie 36 de luni şi 782,45 milioane de lei, fără TVA, finanţare asigurată prin POIM.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: