Skip to content
Politică

A fost descoperit „Bătrânul de la Bucureşti” din dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu

A fost descoperit „Bătrânul de la Bucureşti” din dosarul mitei date de către clanul interlopului Sandu Anghel (zis Bercea Mondial) către Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu.

„Bătrânul de la Bucureşti” este nimeni altul decât un prieten vechi al lui Traian Băsescu şi un fost subaltern al acestuia, informează antena3.ro.

Din mormanul de bani care a ajuns la fratele fostului preşedinte, membrii clanului Bercea susţin că jumătate de milion de euro ar fi fost încasaţi de „Bătrânul de la Bucureşti”, care se numeşte Constantin „Titi” Şuteu, a spus Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea.

Prezent la nunta fiicei mai mici a lui Traian Băsescu, personajul despre care s-a vorbit în înregistrările făcute de familia lui Bercea Mondial este, de fapt, un apropiat al lui Traian Băsescu.

Poreclit Costică Naşu'”, Titi Şuteu are peste 61 de ani, a fost membru PDL şi a fost indicat de procurorul Eugen Iacobescu (cel care l-a anchetat pe Bercea Mondial) drept omul la care a ajuns jumătate de milion de euro de la familia lui Bercea Mondial, pentru ca acesta să fie scăpat din închisoare.

Şuteu este personajul care ar fi făcut legătura între Mircea Băsescu şi fratele acestuia, pe atunci preşedintele ţării, în încercarea de a-l scoate pe Bercea din închisoare.

Constantin Şuteu, veriga din lanţul şpăgii date pentru eliberarea lui Bercea Mondial, este un om potent financiar. El deţine două firme implicate în CFR şi a avut o ofertă de 100 de milioane de euro pentru lucrări în Ministerul Transporturilor, a mai dezvăluit avocatul familiei Anghel.

Constantin Titi Suteu
Constantin Titi Suteu (foto: ziuaconstanta.ro)

1 comentariu la “A fost descoperit „Bătrânul de la Bucureşti” din dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *