Skip to content
" "
Sport

A fost externat! Familia lui Sebastian Papaiani, dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului

" "

Sebastian Papaiani a fost externat zilele trecute de la Spitalul Universitar de Urgență din București. Actorul a fost însă dus într-un centru special de recuperare. MEdicii și apropiații săi sunt rezervați cu privire la starea sa de sănătate.

Papaiani și familia sa au cerut discreție și afirmă că „starea lui e bună”, dar medicii și prietenii sunt sceptici cu privire la o recuperare completă a actorului.

" "

El a suferit în urmă cu o lună și jumătate un accident vascular cerebral în urma căruia a căzut și s-a lovit la cap. În urma accidentului, el a suferit o pareză ușoară la piciorul stâng și nu mai poate vorbi.

Familia nu oferă prea multe detalii despre maestru și nu poate ști cât va dura perioada de recuperare; aceasta „durează cât vrea ea, nu cât vrem noi și cu atât mai puțin cât și-ar fi dorit maestrul”. Doctorii spun că abia după șase luni sau chiar un an actorul ar putea da semne de revenire din șocul suferit, dar chiar și așa, este puțin probabil că se va reface complet, potrivit click.ro

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *