Skip to content
Politică

A fost schimbat șeful filajului și interceptărilor din IGPR. Presiuni ale găștii Dragnea SURSE

radu-tudor.ro

A fost schimbat șeful filajului și al interceptărilor din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). Citiți mai jos despre presiunile pe care le-ar fi făcut un om din gașca președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Șeful Direcției de Operațiuni Speciale (DOS) din cadrul Poliției Capitalei, Liviu Vasilescu, a fost schimbat din funcție vineri și mutat la Direcția de Arme și Muniții, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit acestora, Direcția de Operațiuni Speciale era una dintre instituțiile cheie cu care lucra Direcția Națională Anticorupțiue după decizia Curții Constitutionale a României (CCR) care a rupt binomul SRI-DNA, scoțând Serviciul Român de Informații din achetele penale.

Sursele site-ului amintit susțin că schimbarea lui Vasilescu ar fi fost operată la presiunile lui Adrian Mlădinoiu – fost șofer al lui Liviu Drangnea, în prezent secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului (SGG) și ale lui Valeriu Mihai, subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Aceleași surse spun că, sub conducerea lui Vasilescu, Direcția de Operațiuni Speciale a funcționat eficient, fără ca informațiile despre filajele și interceptările realizate prin acestă direcție să ajungă la politicieni.

Nu e clar până la această oră cine îl va înlocui pe Liviu Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *