A început programul „Litoralul pentru toţi”. Lista hotelurilor care oferă preţuri de la 38 de lei pe noapte

Sursa foto: Pixabay

Ajuns la cea de-a 45-a ediţie, duminică, 1 septembrie, a început programul „Litoralul pentru toţi”, care se va derula pe tot parcursul primei luni de toamnă. În această perioadă, turiştii pot beneficia la cazare de preţuri cu până la 70% mai mici decât în plin sezon estival.

Şi în acest an, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc susţine programul social „Litoralul pentru toţi”, în cadrul căruia, pe tot parcursul lunii septembrie, cei care doresc să mergă la mare şi nu au avut posibilitatea să o facă până acum se pot caza pe litoralul românesc la preţuri mult mai mici decât cele din perioada estivală. Tarifele pentru o noapte, doar pentru cazare, fără masă, pornesc de la 38 de lei în Eforie Nord şi de la 77 de lei în Mamaia, în funcţie de categoria hotelului.

„Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunţă lansarea unei noi ediţii a programului social «Litoralul pentru toţi», desfăşurat între 01-30 septembrie 2024. Turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, preţuri ce sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. An de an, hoteluri de 2, 3 şi 4 stele din toate staţiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program”, anunţă FPTR pe pagina de Facebook.

Aproximativ 60 de hoteluri din toate staţiunile şi-au confirmat participarea la această nouă ediţie a programului social de turism, dar reprezentanţii FPTR estimează că, pe parcurs, se va ajunge la peste 80 de unităţi de cazare, ceea ce înseamnă că vor fi disponibile circa 8.000 de locuri pe noapte pentru turişti.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise până la mijlocul lunii septembrie, iar turiştii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie şi relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toţi românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care preţurile sunt foarte avantajoase. Şi în această ediţie, am colaborat cu numeroşi parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii şi condiţii de cazare”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Tarife şi hoteluri

Staţiunile cu cele mai multe hoteluri înscrise în programul „Litoralul pentru toţi” sunt Eforie Nord şi Mamaia, urmate de Neptun şi Saturn. Vă puteţi caza, însă, şi în Venus, Olimp, Costineşti, Vama Veche şi Mangalia, dar numărul de locuri este mai mic.

Lista cu hotelurile înscrise în program până în acest moment poate fi consultată AICI.

În ceea ce priveşte preţurile, acestea încep de la 38 de lei pe noapte de persoană în Eforie Nord, la un hotel de 2 stele, şi se referă doar la cazare, fără masă, şi de la 77 de lei de persoană în Mamaia, la un hotel de 3 stele, în timp ce în restul staţiunilor pornesc de la 60 de lei. Pentru cei care îşi doresc acest lucru, sunt disponibile şi pachete all-inclusiv, pentru care preţul începe de la 210 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din staţiunea Venus, de exemplu. Ca şi în anii anteriori, hotelurile înscrise în programul „Litoralul pentru toţi” acceptă şi carduri de vacanţă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: