Skip to content
Sport

A murit fiica lui Nat King Cole, cântăreţ de referinţă din jazzul mondial

Cântăreața americancă de soul Natalie Cole, fiica legendei jazzului american Nat King Cole, a murit vineri la vârsta de 65 de ani.

Natalie Cole a murit din cauza unei insuficiențe cardiace, la un spital din Los Angeles, scrie TMZ.com, care spune că potrivit unor surse medicale, artista făcuse complicații din cauza unui transplant de rinichi și a unei hepatite C, informează digi24.ro.

Cole, printre ale cărei hituri se numără „This Will Be” și „Unforgettable” – acesta din urmă cântat în duet virtual cu tatăl ei – a fost foarte bolnavă în ultimul timp, anulându-și câteva spectacole în luna decembrie.

Joi, Natalie Cole trebuia să cânte la Los Angeles, în concertul tradiţional din Ajunul Anului Nou.

Natalie Cole a început să cânte la vârsta de şase ani, iar în cei aproape 60 de ani de carieră a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial. A câştigat nouă premii Grammy, șase dintre acestea pentru albumul „Unforgettable… With Love”, care conţinea remixuri ale celor mai celebre piese ale tatălui său.

Cole s-a luptat cu dependența de droguri și avea probleme de sănătate încă din 2008. Ea a fost căsătorită de trei ori și are un fiu.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *