Skip to content
Politică

A picat încă un lider PSD. Fiica acestuia preia interimar filiala județeană

Inquam Photos / Octav Ganea

Continuă schimbările de gardă în filialele județene ale PSD, după noile conduceri instalate interimar la Alba, Vrancea, Covasna. Preşedintele PSD Mureş, Vasile Gliga, a anunţat, miercuri, că s-a retras de la conducerea organizaţiei judeţene, iar Consiliul Politic Naţional al PSD a hotărât să o numească preşedinte interimar al filialei pe Dumitriţa Gliga, fiica acestuia.

Un grup de primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni ai PSD Mureș a solicitat, recent, demisia liderului PSD Mureş, Vasile Gliga, imputându-i faptul că, din cauza managementului defectuos, au fost pierdute primării importante din judeţ, precum şi multe mandate de consilieri.

„Am decis azi să fac un pas important pentru organizaţia Mureş a PSD şi pentru un viitor mai performant al comunităţii în care am crescut şi în care trăiesc, judeţul Mureş.

Am decis că este probabil cel mai bun moment să las generaţia nouă să confirme valorile în care ei cred, valorile spre care societatea de azi se îndreaptă. Este un pas firesc pentru organizaţia judeţeană, pentru ca valorile tinerei generaţii să poată ieşi şi străluci în anii ce urmează„, a declarat Vasile Gliga, la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD.

Consiliul Politic Naţional al PSD a hotărât să o numească preşedinte interimar al PSD Mureş pe Dumitriţa Gliga, fiica lui Vasile Gliga.

Schimbarea de generaţii şi de mentalităţi este o etapă normală în viaţă, într-un partid sau în viaţa oricărei societăţi din lumea aceasta. Asta se întâmplă şi la PSD Mureş şi se numeşte normalitate.

Vreau să îi mulţumesc lui Vasile Gliga pentru educaţia primită, pentru cultul muncii şi respectul pentru ceilalţi pe care mi le-a insuflat, pentru implicarea necondiţionată în viaţa comunităţilor locale şi rezultatele remarcabile obţinute în cadrul partidului.

Privind spre viitor, doresc să mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi care mi-au acordat votul şi încrederea în campania care tocmai s-a încheiat, mulţumesc organizaţiilor din cadrul PSD Mureş pentru susţinerea acordată de a deschide lista de candidaţi la Camera Deputaţilor. Sunt convinsă că suntem o echipă puternică, unită, cu mulţi oameni foarte valoroşi”, a afirmat Dumitriţa Gliga.

CPN al PSD a validat, miercuri, listele candidaţilor PSD Mureş pentru Senat şi Camera Deputaţilor. La Senat lista este deschisă de dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST Târgu Mureş, iar la Camera Deputaţilor primul loc este ocupat de Dumitriţa Gliga, în timp ce preşedintele Comisiei de Sănătate a Camerei, dr. Florin Buicu, este al doilea, iar deputatul Dinu Socotar este al treilea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *