A picat transferul așteptat de Becali la FCSB: Ce vrea el, eu nu pot să ofer

gsp/ Gigi Becali
gsp/ Gigi Becali

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vrut să dea lovitura pe piața transferurilor în această vară.

Vlad Chiricheș (33 de ani) a retrogradat în Serie B cu Cremonese și vrea să plece de la echipă încă din această vară, chiar dacă angajamentul său este valabil până în 2024.

Chiar dacă italienii au anunțat că, cel mai probabil, fundașul se va întoarce în România, se pare că acesta nu este mulțumit de oferta făcută de Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Patronul FCSB-ului a lăsat de înțeles că mutarea a intrat în impas și, în clipa de față, sunt șanse mici pentru revenire a internaționalului român la echipa lui Becali.

Gigi Becali: ”Ce vrea el, eu nu pot să ofer”

„Am vorbit cu Chiricheş, i-am făcut o ofertă eu, nu e mulţumit. I-am zis ‘stai, aşteaptă, până găseşti ceva, poţi folosi oferta ca tampon’. ‘Nu că nu vreau, că mi-a dat Steaua mult şi nu vreau să folosesc asta aşa’. Ce vrea el, eu nu pot să ofer. E vorba de bani.

Nu ne poate sta nimeni în cale, avem jucători valoroşi. Ce mă interesează primul lucru, calificarea, adică banii. Sunt primul lucru. Banii pe care trebuie să îi luăm din Conference League, 7-8-10 milioane”, a spus Becali.

Cu șapte titluri de vicecampioană în ultimii opt ani, patronul vicecampioanei a făcut deja trei transferuri pentru a se bate din nou la campionat: Alex Băluță, Damjan Djokovic și Siyabonga Ngezana.

La Cremonese, Vlad Chiricheș a bifat 17 apariții, nu a reușit să marcheze niciun gol și nici să paseze decisiv în vreo situați. Peste 1000 de minute a îmbrăcat fundașul central tricoul clubului care a retrogradat la finele sezonului trecut.

1.3 milioane e cota actuală a lui Chiricheș pe site-urile de specialitate

1,84 m e înălțimea fundașului central

75 de selecții are Vlad Chiricheș la naționala României

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: