Skip to content
Politică

A plouat cu pedepse după tărăboiul de la meci. Jandarmeria, zeci de amenzi și de interdicții

oradestiri.ro
" "

A plouat cu pedepse după tărăboiul de la meciul Steaua-Rapid. Jandarmeria din București a aplicat zeci de amenzi și de interdicții de participare la evenimente sportive.

Jandarmeria Capitalei anunţă că, după evenimentele violente care au aviu loc sâmbătă, pe Arena Naţională, la meciul CSA Steaua – Academia Rapid, a aplicat 77 de sancţiuni contravenţionale, 57 de persoane au interdicţie la evenimente sportive, De asemenea au fost amendaţi organizatorul meciului şi societatea privată de securitate, informează News.ro.

" "
" "

GSP a scris că firma se numește SC Rotw Guard Security SRL.

„Au fost constatate şi aplicate 77 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 42.480 de lei pentru participarea şi provocarea de scandal, pătrunderea pe suprafaţa de joc sau injurii şi săvârşirea de acte şi gesturi obscene. 57 de persoane au primit sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţii sportive pe o perioada de 6 luni sau 1 an – 25 d epersoane -1an, 32 de persoane – 6 luni”, anunţă Jandarmeria.

Totodată au fost constatate şi 11 fapte de natură penală, autorilor acestora fiindu-le întocmite actele de sesizare a organelor competente.

Organizatorul meciului şi societatea privată de securitate au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 5.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin conform legii privind asigurarea condiţiilor de siguranţă a spectatorilor.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *